Wszystko o wędzeniu
Przydatne porady i wspaniałe przepisy, które korzystają z wieloletniego doświadczenia autora i starych mistrzów wędzenia. Niezbędny poradnik dla wszystkich miłośników wędzenia, niezależnie od tego, czy wędzą w domu, w chacie, czy w altanie. Jego niewątpliwą zaletą jest to, że kompleksowo przedstawia popularny temat. Znajdziecie tu wnikliwe i jasne informacje o tym, jak prawidłowo wędzić i dymić mięso w domu, w jakiej wędzarni, jakim drewnem i w jakiej temperaturze, jak zbudować wędzarnię w ogrodzie i jakie macie na to możliwości, dlaczego korzystnie jest solić i zaprawiać własne mieszanki, jak prawidłowo wędzić smaczne kiełbasy, parówki czy różne rodzaje wędlin, czym różni się zaprawianie ryb, drobiu i serów od zaprawiania mięsa itp. A potem jest mnóstwo niesamowitych przepisów na wszelkiego rodzaju smakołyki, oferujących prawdziwe kulinarne doświadczenie.
Książka w języku czeskim
Liczba stron: 120
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.