Drodzy klienci, uruchomiliśmy nową wersję naszego sklepu internetowego, która może zawierać drobne błędy i niedoskonałości. Pracujemy nad tym, aby wszystko działało, jak należy. Jeśli napotkacie jakiś problem, prosimy o kontakt. Wasze opinie są dla nas ważne! Dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość.

Technologia szampańska

Książka o powstaniu i produkcji szampana
Dostępność Skladem (5 szt)
Kod: 1195
113,50 zł 93,80 zł bez VAT
Technologia szampańska
Wiedza
Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
Świetne ceny
jedne z najlepszych
Wysyłka
Transport do klienta
już od 15 zł
Obsługa klienta
Obsługa klienta
przez telefon i online
Szybkość
Szybkość
dostawy i wysyłki

"Technologia Szampana" przeznaczona jest dla wszystkich producentów i konsumentów wina. Książka zawiera kompleksowy przegląd produkcji wina szampańskiego. Omawia jego historię, organizację winiarzy w Szampanii, zasady uprawy winorośli do produkcji w Szampanii, obróbkę wina podstawowego, kupażowanie, tirage, wtórną fermentację i dojrzewanie na osadzie, wstrząsanie, dekantację i korkowanie. W książce omówiono również perlenie, bąbelkowanie i pienienie oraz podano informacje dla konsumentów.

Ksiązka w języku czeskim

Autor. Inż. Miloš Michlovský, DrSc.

First edition, 2016. 308 pp, 84 figs, 17 tabs.

ISBN: 978-80-905319-7-0

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola: