Szarpane mięso z kaczki (Rillettes) 160 g
Delikatne mięso kaczki (lub również Rillettes). Ten przysmak powstaje metodą nocnej obróbki w niskiej temperaturze przez co najmniej 12 godzin. Preparat jest unikalny na rynku. Skosztuj pysznego przysmaku. Do produkcji tego przysmaku przetwarzane są wyłącznie chude udka kacze. Można go podawać również na ciepło. Można je dodać do risotto, spaghetti czy bagietki.
Podskubane mięso kaczki jest wolne od glutenu i konserwantów. Dodatkowo są one specjalnie sterylizowane, więc nie ma potrzeby przechowywania ich w lodówce do momentu otwarcia. Po otwarciu produkt należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin. Okres trwałości produktu wynosi 12 miesięcy od daty produkcji (ręcznej).
Składniki
- Min. 70% mięsa kaczki: starannie wykrojone nogi kaczki
- Słonina (mleko)
- Rosemary
- Sól i pieprz
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.