Rosół wołowy 130 g
Rosół wołowy można stosować do gotowania zup, sosów smakowych oraz mieszanek mięsnych i warzywnych. Jest pełne smaku wołowiny. Podstawą jest wołowina z czeskich gospodarstw oraz warzywa. Dodaje pięknego smaku podczas gotowania ryżu, bulguru, kuskusu itp. Nie ma ograniczeń w jego zastosowaniu. Ze 130 g Boujónki można przygotować ok. 3 litry „bulionu”.
Składniki:
Wołowina 47%, warzywa 41% (seler, marchew, pomidor, cebula, pietruszka, szczypiorek), gruba sól morska 12%, liść laurowy, goździki, ziele angielskie.
Trwałość 18 miesięcy w temperaturze do 25°C. Po otwarciu należy przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu miesiąca.
Parametry dodatkowe
Kategoria: | Regionalne specjały |
---|---|
Waga: | 0.13 kg |
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.