Wszystko, co chcesz wiedzieć o coraz popularniejszej metodzie wytwarzania wina - rosé.
Dostępność Skladem (>5 szt)
Kod: 4534
35,35 zł 29,21 zł bez VAT
Wiedza
Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
Świetne ceny
jedne z najlepszych
Wysyłka
Transport do klienta
już od 15 zł
Obsługa klienta
Obsługa klienta
przez telefon i online
Szybkość
Szybkość
dostawy i wysyłki

Autor książki wykorzystał swoje wieloletnie doświadczenie praktyczne przy produkcji tej nowoczesnej kategorii win, a także wiedzę teoretyczną zdobytą podczas podróży zagranicznych i pracy doktorskiej na temat win różowych. Publikacja jest przejrzyście podzielona na dziewięć rozdziałów, w których omawia historię produkcji rosé na świecie i w Czechach, a także jej współczesność. Wprowadza czytelnika w główne obszary produkcji wina różowego i regionalne specjalności. Statystyki produkcji wina różowego w Czechach w ostatniej dekadzie są dość szczegółowe. Jego przegląd wskazuje na obecną zdecydowaną pozycję win różowych w naszym kraju i tendencję do jej umacniania w najbliższych latach. Kolejny tekst poświęcony jest podstawowym praktykom technologicznym i odmianom do produkcji wina różowego, rodzajom kolorów win różowych, typom win różowych i ich wykorzystaniu w gastronomii.

Książka wydrukowana jest na 120 pełnokolorowych stronach z wysokiej jakości papieru powlekanego. Towarzyszą jej liczne zdjęcia, które trafnie wskazują na technologiczne, a także handlowe osobliwości win różowych. To książka, która odpowiada na wiele pytań i nieścisłości, które otaczają świat wina różowego. Dlatego nie powinno jej zabraknąć w bibliotece każdego winiarza, handlarza winem czy sommeliera.

Książka w języku czeskim

autor: inż. Jan Stávek, dr inż.D

format: 110×205 mm, 120 stron, paperback

 

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Kontrola bezpieczeństwa