Robimy to sami
Dwaj spragnieni przyjaciele, ogrodnicy Nick Moyle i Richard Hood, rewolucjonizują domową produkcję alkoholu.
Duet autorów przekona Cię, że robienie własnych napojów alkoholowych może być zaskakująco szybkie, łatwe i niedrogie. Dwóch spragnionych ogrodników wzięło swoje dwie wielkie miłości - alkohol i ogrodnictwo - i postanowiło zainspirować Was, jak przetworzyć nadwyżkę ze zbiorów, z zakupu składników z farmy lub z supermarketu w fantastyczne różnorodne drinki.
Siedemdziesiąt przepisów na wykonanie piwa, wina, miodu pitnego, cydru, napojów gazowanych, likierów i innych wyjątkowych specjałów wprowadzi Cię w nowe doświadczenia związane z domową produkcją napojów. Książka przedstawia podstawowe procedury wszystkich metod produkcji, obala mity, sławi eksperymenty i wygania lęki przed nauką o fermentacji. Dołącz do nich w ich podróży.
Książka w języku czeskim
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.