Rapidase Revelation Aroma

Specjalny enzym maksymalizuje naturalny aromat i jego złożoność.

Hmotnost PL
Chosen variant is not available. Reset selected parameters.
Dostępność Skladem (>5 ks) Skladem (4 ks) Skladem (>5 ks) Wybierz wariant
Kod: FMH00378 FMH00377 FMH00379 Wybierz wariant
59,15 zł 236,60 zł 16,90 zł od 16,90 zł 48,88 zł bez VAT 195,54 zł bez VAT 13,97 zł bez VAT od 13,97 zł bez VAT
Rapidase Revelation Aroma
Wiedza
Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
Świetne ceny
jedne z najlepszych
Wysyłka
Transport do klienta
już od 15 zł
Obsługa klienta
Obsługa klienta
przez telefon i online
Szybkość
Szybkość
dostawy i wysyłki

Specjalny enzym maksymalizuje naturalny aromat i jego złożoność.

Cechy:

  • do szybkiego i terminowego uwalniania aromatu odmianowego w winie
  • nadaje się do wszystkich rodzajów wina
  • działa w formie hydrolizy prekursorów glikozydów
  • aktywność wzrasta wraz z temperaturą, w temperaturach powyżej 50°C enzym ulega inaktywacji

Dawkowanie:

  • dla winogron mielonych: 2 - 3 g/hl
  • po fermentacji alkoholowej: 1 - 2 g/hl
  • jeśli temperatura wina jest niższa niż 12°C, dawkę należy podwoić

Mieszać z zimną wodą w stosunku 1:10 i wymieszać w całej objętości.

Enzym jest aktywny w temperaturze od 10°C do 40°C. Następnie enzym należy inaktywować bentonitem.

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Kontrola bezpieczeństwa