Drodzy klienci, uruchomiliśmy nową wersję naszego sklepu internetowego, która może zawierać drobne błędy i niedoskonałości. Pracujemy nad tym, aby wszystko działało, jak należy. Jeśli napotkacie jakiś problem, prosimy o kontakt. Wasze opinie są dla nas ważne! Dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość.

Przygotowanie win czerwonych

Kolejna z serii książek o uprawie winorośli i winiarstwie autorstwa Doc. Inż. Miloš Michlovský, DrSc. zatytułowany "Przygotowanie win czerwonych". Jest to kontynuacja zeszłorocznej książki "Przygotowanie win białych". Książka w oprawie A5 w pełnym kolorze "Przygotowanie win czerwonych" .
Dostępność Skladem (>5 szt)
Kod: 5217
105,68 zł 87,34 zł bez VAT
Przygotowanie win czerwonych
Wiedza
Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
Świetne ceny
jedne z najlepszych
Wysyłka
Transport do klienta
już od 15 zł
Obsługa klienta
Obsługa klienta
przez telefon i online
Szybkość
Szybkość
dostawy i wysyłki

 

Kolejna z serii książek o uprawie winorośli i winiarstwie autorstwa Doc. Inż. Miloš Michlovský, DrSc. zatytułowana "Przygotowanie win czerwonych". Jest to kontynuacja zeszłorocznej książki "Przygotowanie win białych". Książka w oprawie A5 w pełnym kolorze. Książka przeznaczona dla wszystkich producentów wina, zawiera kompleksowy przegląd składu wina czerwonego oraz znaczenia poszczególnych substancji dla jakości finalnego produktu. Ale dotyczy głównie procesu utrzymywania pozytywnych substancji i, przeciwnie, tłumienia negatywnych. Książka omawia procedurę technologiczną przygotowania win czerwonych wytrawnych niegazowanych, a osobno zajmuje się winami dojrzewającymi w drewnianych beczkach. 

Ksiązka w języku czeskim

Liczba stron: 329 stron

Oprawa: twarda oprawa

Wymiary: 177×247 mm

Waga: 1080 g 

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola: