Przygotowanie win czerwonych
Kolejna z serii książek o uprawie winorośli i winiarstwie autorstwa Doc. Inż. Miloš Michlovský, DrSc. zatytułowana "Przygotowanie win czerwonych". Jest to kontynuacja zeszłorocznej książki "Przygotowanie win białych". Książka w oprawie A5 w pełnym kolorze. Książka przeznaczona dla wszystkich producentów wina, zawiera kompleksowy przegląd składu wina czerwonego oraz znaczenia poszczególnych substancji dla jakości finalnego produktu. Ale dotyczy głównie procesu utrzymywania pozytywnych substancji i, przeciwnie, tłumienia negatywnych. Książka omawia procedurę technologiczną przygotowania win czerwonych wytrawnych niegazowanych, a osobno zajmuje się winami dojrzewającymi w drewnianych beczkach.
Ksiązka w języku czeskim
Liczba stron: 329 stron
Oprawa: twarda oprawa
Wymiary: 177×247 mm
Waga: 1080 g
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.