Połączony upiększający środek oczyszczający z wysokim efektem stabilizującym.
Przeznaczony jest do adsorbowania garbników, aby skutecznie harmonizować smak napojów.
Specjalne przygotowanie pozwala zachować oryginalne aromaty i świeżość podczas dojrzewania wina.
Specjalny preparat mannoproteinowy poprawiający właściwości sensoryczne i stabilność win czerwonych.
Specjalny preparat do podnoszenia jakości win musujących o długotrwałym działaniu. ...
Garbnik katechinowy do stosowania w enologii.
Mieszanka garbników elagowych do użytku enologicznego.
Ziołowy środek o działaniu oczyszczającym. Usuwa goryczkę w smaku.
Roślinny środek o działaniu oczyszczającym.
Roslinny środek o działaniu oczyszczającym. Usuwa goryczkę w smaku.
Wysoce skuteczny produkt do adsorbowania garbników i upiększania (zaokrąglania smaku, koloru, itp.)
Aktywowany węgiel drzewny pochodzenia roślinnego do pochłaniania niepożądanych smaków i zapachów.
Preparat przeznaczony do delikatnego odkwaszania cydrów i win. Testowane przez profesjonalne laboratorium pod kątem...
Naturalny słodzik spożywczy bez konserwantów.
Koncentrat winogronowy odpowiedni do stosowania w żywności.
Preparat do usuwania aromatu siarkowodoru.
Specjalny preparat do podwójnego odkwaszania.
Preparat do prostego odkwaszania cydrów i win.
Węglan wapnia jest białym proszkiem używanym do zmniejszenia kwasowości w moszczu i winie.
Preparat kazeinowy o pozytywnym wpływie na właściwości wina.
Ta strona używa plików cookie. Kontynuując przeglądanie tej strony, wyrażasz zgodę na ich używanie. Więcej informacji tutaj.
Ustawienia