Premium® Color 10 g
Doskonała mieszanka tanin stabilizująca kolor, dezaktywująca oksydazy i poprawiająca stabilność białkową win.
Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
jedne z najlepszych
Transport do klienta
już od 15 zł
Obsługa klienta
przez telefon i online
Szybkość
dostawy i wysyłki
Doskonała mieszanka tanin do stabilizacji koloru win czerwonych, inaktywacji oksydaz i poprawy stabilności białkowej win. Poprawia też pełnię win.
Posiada delikatny aromat wanilii. Polecane do maceracji i butelkowania win.
Skład:
Mieszanka garbników elagowych (Premium Limousin®, dąb francuski), garbników galusowych (hala) i procyjanidowych (Premium®UVA, winogrona) o synergicznym działaniu na ekstrakcję i stabilność koloru cydru.
Dawkowanie:
10-20 g/hl do maceracji win czerwonych, 5-10 g/hl do butelkowania.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Dodaj ocenę
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.