Drodzy klienci, uruchomiliśmy nową wersję naszego sklepu internetowego, która może zawierać drobne błędy i niedoskonałości. Pracujemy nad tym, aby wszystko działało, jak należy. Jeśli napotkacie jakiś problem, prosimy o kontakt. Wasze opinie są dla nas ważne! Dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość.

Premium® Color 10 g

Doskonała mieszanka tanin stabilizująca kolor, dezaktywująca oksydazy i poprawiająca stabilność białkową win.
Dostępność Skladem (>5 szt)
Kod: 5044
17,58 zł 14,53 zł bez VAT
Premium® Color 10 g
Wiedza
Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
Świetne ceny
jedne z najlepszych
Wysyłka
Transport do klienta
już od 15 zł
Obsługa klienta
Obsługa klienta
przez telefon i online
Szybkość
Szybkość
dostawy i wysyłki

Doskonała mieszanka tanin do stabilizacji koloru win czerwonych, inaktywacji oksydaz i poprawy stabilności białkowej win. Poprawia też pełnię win.

Posiada delikatny aromat wanilii. Polecane do maceracji i butelkowania win.

Skład:

Mieszanka garbników elagowych (Premium Limousin®, dąb francuski), garbników galusowych (hala) i procyjanidowych (Premium®UVA, winogrona) o synergicznym działaniu na ekstrakcję i stabilność koloru cydru.

Dawkowanie:

10-20 g/hl do maceracji win czerwonych, 5-10 g/hl do butelkowania.

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola: