Sterylizowana strzykawka z końcówkami do celów medycznych o pojemności 150 ml. Przydatne w winiarniach do nabierania...
Roztwór do oznaczania kwasowości całkowitej w winie i moszczach. Zawartość:250 ml.
Ekskluzywny zestaw preparatów do pomiaru zawartości siarki, kwasu i białka + probówka. Jako bonus - przewodnik „Chcę...
Moszczomierz do określania stężenia cukrów fermentujących w moszczu w kg/hl
Moszczomierz wskaźnikowy z termometrem do oznaczania stężenia cukrów fermentujących w moszczu w kg/hl
Miarka z podziałką, wykonana z tworzywa sztucznego.
Miarka o pojemności 1 l. Wykonany z wysokiej jakości tworzywa sztucznego.
3 l miarka. Wykonany z wysokiej jakości tworzywa sztucznego.
Miarka o pojemności 5 l. Wykonany z wysokiej jakości tworzywa sztucznego.
Plastikowa miarka z lejkiem 500 ml
Wygodny i dokładny przyrząd pomiarowy do łatwego określenia wartości pH nie tylko wina
Dzielona probówka odczynnikowa przystosowana do wykonywania oznaczeń w terenie przy użyciu roztworów testowych i...
Probówka (nie tylko) do pomiaru wolnej siarki, kwasów i białek w winie.
Probówka z zakrzywioną krawędzią bez podziałki
Roztwór do pomiaru białka w winie, moszczach i sokach 250 ml.
Moszczarka służy do słodzenia moszczu, który ma częściowo niską słodkość. Słodycz lub gęstość określa się według...
Ręczny refraktometr do określania zawartości cukru w winogronach.
Ręczny refraktometr do oznaczania zawartości cukru w winogronach.
Roztwór A - przeznaczony razem z roztworem B do oznaczania wolnego SO2 w winie.
Roztwór B - przeznaczony razem z roztworem A do oznaczania wolnego SO2 w winie.
Roztwór K - do oznaczania kwasów miareczkowych w winie.
Rozwiązanie T - przeznaczone do badania obecności białek termolabilnych w winie.
Samoprzylepny termometr okienny
Uniwersalna waga ogrodowa do oprysków.
Ta strona używa plików cookie. Kontynuując przeglądanie tej strony, wyrażasz zgodę na ich używanie. Więcej informacji tutaj.
Ustawienia