Przyrząd pomiarowy do oznaczania % alkoholu w roztworach wodnych.
Przyrząd pomiarowy do oznaczania % alkoholu w roztworach wodnych. W pakiecie znajduje się szklana rurka - w której...
Termometr wskaźnikowy z termometrem o długości całkowitej L = 370 mm.
Określenie ilości cukru resztkowego w fermentacji. Znany również jako fermentator.
Cukromierz/fermentator służy do pomiaru cukru resztkowego w zakwasie.
Określenie ilości cukru resztkowego w fermentacji. Nazywany również fermentatorem.
Cyfrowa waga w kształcie łyżki idealnie nadaje się do pomiaru materiałów sypkich. Bardzo łatwy do odczytania na...
Kuchenna waga cyfrowa do 5 kg.
Niezawodny pomocnik w każdym gospodarstwie domowym i w pracy.
Termometr kuchenny o kreatywnym, a zarazem komfortowym designie posiada długą sondę, która pozwala błyskawicznie...
Cylinder miarowy 100 ml szklany wysoki.
Objętość cylindra miarowego to 100 ml, podział to 10 ml, dokładny podział to 1 ml.
Cylinder miarowy 1000 ml szklany wysoki.
Cylinder z wysoką podziałką wykonany z polipropylenu
Cylinder miarowy 250 ml Szklanka B wysoka.
Wysoki cylinder pomiarowy wykonany z polipropylenu.
Cylinder miarowy ze szkła niskiego B 250 ml z białą podziałką
Cylinder miarowy 500 ml B szklanka wysoka.
Objętość cylindra miarowego to 150 ml, podział to 10 ml, dokładny podział to 1 ml.
Objętość cylindra miarowego to 400 ml, podział to 10 ml, dokładny podział to 1 ml.
Dokładne i proste narzędzie do określania kwasowości gleby.
Ta strona używa plików cookie. Kontynuując przeglądanie tej strony, wyrażasz zgodę na ich używanie. Więcej informacji tutaj.
Ustawienia