Mieszanka czekoladowa 250 g
Mieszanka czekoladowa, której musisz spróbować. Ale uważaj, może powodować uzależnienie!




Dla wszystkich miłośników czekolady i nietradycyjnych połączeń smakowych przygotowaliśmy mieszankę czekoladową.
Połączenie wiśni w ciemnej czekoladzie i ziaren kawy uzupełnia kokos i orzechy laskowe. Orzechy nerkowca w jogurcie i migdały w mlecznej czekoladzie z cynamonem dodają na wierzchu wyimaginowanej wiśni.
Rozkoszuj się tym przysmakiem lub podaruj go bliskim.
Kompozycja:
10% ziaren kawy w ciemnej czekoladzie, 20% wiśni w ciemnej czekoladzie, 10% trójkolorowych orzechów laskowych, 20% migdałów w mlecznej czekoladzie z cynamonem, 20% orzechów nerkowca w polewie jogurtowej, 20% kostek kokosowych w mlecznej czekoladzie:
POWLEKKA JOGURTOWA – cukier, częściowo zestalony tłuszcz roślinny [palmowy, z ziaren palmowych, soja (całkowicie rafinowana), rzepak], serwatka w proszku, jogurt w proszku 2% (mleko, kultury jogurtowe), odtłuszczone mleko w proszku, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, emulgatory : lecytyny i polirycynooleinian poliglicerylu; naturalny aromat waniliowy,
POWŁOKA O SMAKU KARMELOWYM – cukier, częściowo utwardzony tłuszcz roślinny [palmowy, sojowy całkowicie rafinowany)], serwatka w proszku, kakao w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa; aromat, naturalny aromat waniliowy,
GORZKA CZEKOLADA - cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcze roślinne (olej palmowy, olej maślankowy), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny i polirycynooleinian poligliceryny; naturalny aromat waniliowy, mleko w proszku.
CZEKOLADA MLECZNA – cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (olej palmowy, olej piżmowy, Sal, olej z ziaren mango), serwatka w proszku, tłuszcz mleczny, laktoza, emulgatory: lecytyna słonecznikowa i polirycynooleinian poligliceryny; naturalny aromat waniliowy,
PRAŻONE ZIARNA ORZECHÓW LASKOWYCH, SŁODZONE WIŚNIE (wiśnie, cukier, dekstroza, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), PALONE ZIARNA KAWY, KOSTKI KOKOSOWE (drobne wiórki kokosowe, syrop fruktozowy, maltodekstryna, fruktoza), MIGDAŁY, MIELONY CYNAMON, ORZECHY NERKOWCA,
MIESZANKA POLERSKA – skrobia z tapioki, cukier, substancja nabłyszczająca: szelak; olej kokosowy, kwas: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: kwas sorbinowy.
W ciemnej czekoladzie zawartość suchej masy kakaowej wynosi co najmniej 38%. Oprócz masła kakaowego czekolada zawiera tłuszcze roślinne.
SUBSTANCJE DODATKOWE: (KATEGORIA - SYMBOL E - NAZWA SUBSTANCJI) Emulgator - E 322 - lecytyny, Emulgator - E 322 - lecytyna słonecznikowa, Emulgator - E 476 - Polirycynooleinian poligliceryny, Środek nabłyszczający - E 904 - szelak, regulator kwasowości i kwas - E 330 - kwas cytrynowy, Konserwant - E 200 - kwas sorbinowy.
Parametry dodatkowe
Kategoria: | Prezenty i przysmaki nie tylko dla winiarzy |
---|---|
Waga: | 0.25 kg |
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.