Macerat - solanka marynowana 260 ml

Solanka przeznaczona jest jako baza do przygotowania solanki do ogórków sterylizowanych, grzybów sterylizowanych.
Dostępność Skladem (>5 szt)
Kod: 9170
14,03 zł 11,60 zł bez VAT
Macerat - solanka marynowana 260 ml
Wiedza
Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
Świetne ceny
jedne z najlepszych
Wysyłka
Transport do klienta
już od 15 zł
Obsługa klienta
Obsługa klienta
przez telefon i online
Szybkość
Szybkość
dostawy i wysyłki

Napar z ogórków powstaje z octu 8% fermentacji i mieszanki ekstraktów przypraw. Dzięki optymalnej proporcji przypraw (pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, tymianek, chili i goździki) służy do przygotowania słodko-kwaśnej marynaty do sterylizowanych ogórków typu Znojmo. Obecność olejku eterycznego z kopru nadaje marynacie koperkowy smak typowy dla naszych tradycyjnych marynat. Napar jest maceratem, który musi być rozcieńczony, aby spełnić swoje zadanie. Do przygotowanej mieszanki wody, octu, cukru, soli dodaje się solankę do marynaty, wszystko miesza się i gotowa marynata jest gotowa do użycia.

Instrukcja użytkowania

Przed użyciem wstrząsnąć. W 17 litrach wody pitnej rozpuścić 0,6 kg soli, 2 kg cukru, dodać 6,5 litra octu i wymieszać z 260 ml solanki ogórkowej. W ten sposób powstają 24 litry solanki do marynat.

Solanka przeznaczona jest jako baza do przygotowania solanki do ogórków sterylizowanych, grzybów sterylizowanych. Produkt powstał na bazie wieloletnich doświadczeń w produkcji marynat do ogórków Znojmo we współpracy z ówczesnym producentem ogórków Znojmo, Spółdzielnią Ogórkową Znojmo.

Składniki

ocet fermentowany alkoholowo, ekstrakt z przypraw

Wartości odżywcze na 100 g: energia 106 kJ, tłuszcz 0 g, węglowodany - w tym cukry 0,03 g, białkoく0,1 g, sólく0,01 g

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Kontrola bezpieczeństwa