Lubimy gotować (ale nie na co dzień)
Autor. Jaroslav Balastik
W publikacji przedstawiono nowe sposoby przygotowywania i utrwalania potraw i dań w domu z wykorzystaniem tradycyjnych metod, jak również nowych - w mikrofalówce, szybkowarze itp. Procedury te zostały dokładnie przetestowane przez autora, a następnie wybrano te najbardziej odpowiednie. W przypadku autora, jak i jego współpracowników, zdarzały się bardzo pojedyncze niepowodzenia, wynikające głównie z różnorodności procedur pracy. Usterki te zostały wymienione w publikacji, aby użytkownik nie doświadczył podobnych problemów.
W książce znajdziesz wiele wskazówek dotyczących konserwowania i przechowywania żywności. Również jak dawkować różne rodzaje żywności dla idealnego zdrowia człowieka i wiele innych.
Pan Balaštík był założycielem kilku przetwórni, a jego metody są stosowane do dziś. Był również gorzelnikiem. Wydał kilka książek o podobnej tematyce. Lata doświadczeń w tych dziedzinach sprawiły, że jest cenionym ekspertem.
Książka w języku czeskim
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.