Allylisosulfocyanat (olej musztardowy)
Stabilizator
Stabilizator koloidalny wykonany z czystej gumy arabskiej.
Trwała stabilizacja kamienia winnego.
Przeciwutleniacz i stabilizator smaku i aromatu.
Do stosowania w żywności jako przeciwutleniacz i środek stabilizujący. Częściowo zastępuje SO2 w procesie...
Środek modyfikujący kwasowość i wzmacniacz smaku. Ma on wiele zastosowań.
Modyfikator kwasowości i wzmacniacz smaku. Ma wiele zastosowań.
Aby zwiększyć kwasowość i intensywność smaku.
Aby zwiększyć kwasowość i intensywność smaku
Biały krystaliczny proszek do użytku spożywczego.
Wysoce skuteczny stabilizator kamienia winnego.
Środek zakwaszający do wina. Poprawa intensywności i smaku. Ochrona mikrobiologiczna.
Środek, który delikatnie modyfikuje kwasowość, jednocześnie pełniąc funkcję koserwatora.
Ta strona używa plików cookie. Kontynuując przeglądanie tej strony, wyrażasz zgodę na ich używanie. Więcej informacji tutaj.
Ustawienia