Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
jedne z najlepszych
Transport do klienta
już od 15 zł
Obsługa klienta
przez telefon i online
Szybkość
dostawy i wysyłki
Trwale stabilizuje i zapobiega wytrącaniu się kamienia winnego. W przeciwieństwie do kwasu metawinowego nie traci swojej skuteczności wraz z upływem czasu.
Składniki:
- Ciekła karboksymetyloceluloza
Dawkowanie:
- wina białe i różowe: 5 - 15 g/hl
- wina czerwone: 10-30 g/hl
Rozcieńczyć z zimną wodą w stosunku 1:10 i wymieszać w całej objętości. Stosować do win stabilnych białkowo (odpornych na wytrącanie się termolabilnych białek). Używać co najmniej 48 godzin przed butelkowaniem.
Kraj pochodzenia: Włochy
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Dodaj ocenę
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.