



Jest to wyrób tradycyjny, według oryginalnych receptur naszych babć, kiedy do produkcji używano wędzonki zagrodowej (wyrób mięsny poddany obróbce cieplnej bez dodatku wody, z minimalnym dodatkiem dodatków, marynowany w lakierze przyprawowym i precyzyjnie wędzony na drewnie bukowym). drewno), które zalano 0,5% lakierem solnym i w ten sposób dokładnie zabezpieczono.
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu w temperaturze 1 - 40°C. Nie jest konieczne przechowywanie w lodówce.
Po otwarciu przechowywać w temperaturze 10°C i spożyć w ciągu 48 godzin.
Okres ważności: 18 miesięcy.
Składniki: Mięso wędzone 64% mas. (wieprzowina, sól, przyprawy, stabilizator azotyn sodu, jod. Na 100 g produktu zużyto 112g mięsa) w momencie obróbki pokot 36% (sól, przyprawy).
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.