Glazura orzechowa MIX 250 g
Nie możesz się zdecydować, które masło orzechowe kupić? A gdyby tak spróbować trójkolorowych orzeszków ziemnych w jogurcie, karmelu i gorzkiej glazurze.




Czy wiesz, że orzeszki ziemne to nie orzechy, ale rośliny strączkowe? Wypróbuj naszą mieszankę orzeszków ziemnych w jogurcie, karmelu i gorzkiej glazurze. Orzeszki ziemne to owoce podzemnicy oleistej, która pochodzi z Ameryki Południowej i którą nazywamy również orzeszkami ziemnymi. Ta roślina jednoroczna ma żółte kwiaty i potrzebuje dużo ciepła i wilgoci. A co jest w niej szczególnie interesującego? Fakt, że po kwitnieniu łodyga będzie nadal rosła, aby mogła zakopać się w glebie i tylko tutaj tworzy się strąk z 1 do 4 smacznymi nasionami. Kraj pochodzenia: Wielka Brytania.
Tradycyjny smak orzeszków ziemnych w połączeniu trzech różnych dodatków? Tego po prostu trzeba spróbować!
Kompozycja:
ŁUPKI Z ORZECHÓW ORZECHOWYCH PRAŻONE 36% ± 3%, cukier,
Gorzka czekolada 10% ± 3% - cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe, tłuszcze roślinne (olej palmowy, olej piżmowy, Sal, olej z ziaren mango), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyna słonecznikowa i polirycynooleinian poligliceryny; naturalny aromat waniliowy,
Dodatek o smaku jogurtowym 10% ± 3% - cukier, częściowo utwardzony tłuszcz roślinny [palmowy, sojowy (całkowicie rafinowany), rzepakowy], serwatka w proszku, jogurt w proszku 2% (mleko, kultury jogurtowe), odtłuszczone mleko w proszku, regulator kwasowości: kwas cytrynowy , emulgatory: lecytyna słonecznikowa i polirycynooleinian poligliceryny; naturalny aromat waniliowy,
POWŁOKA O SMAKU KARMELOWYM 10% ± 3% - cukier, częściowo zestalony tłuszcz roślinny [palmowy, sojowy (całkowicie rafinowany)], serwatka w proszku, kakao w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa; aromat, naturalny aromat waniliowy, MALTODEKTRYNA, MIESZANKA POLERSKA – skrobia z tapioki, cukier, substancja nabłyszczająca: szelak; KAKAO W PROSZKU. W ciemnej czekoladzie zawartość suchej masy kakaowej wynosi co najmniej 38%. Oprócz masła kakaowego czekolada zawiera tłuszcze roślinne.
SKŁADNIKI DODATKOWE: (KATEGORIA - SYMBOL E - NAZWA SUBSTANCJI) Emulgator - E 322 - lecytyna słonecznikowa, Emulgator - E 476 - polirycynooleinian poligliceryny, Środek nabłyszczający
- E 904 - szelak, regulator kwasowości i kwas - E 330 - kwas cytrynowy, barwnik - E 150a - karmel.
Parametry dodatkowe
Kategoria: | Prezenty i przysmaki nie tylko dla winiarzy |
---|---|
Waga: | 0.25 kg |
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.