Drodzy klienci, uruchomiliśmy nową wersję naszego sklepu internetowego, która może zawierać drobne błędy i niedoskonałości. Pracujemy nad tym, aby wszystko działało, jak należy. Jeśli napotkacie jakiś problem, prosimy o kontakt. Wasze opinie są dla nas ważne! Dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość.

FermiTan Green Hill 10 g

Garbnik katechinowy do stosowania w enologii.
Dostępność Skladem (>5 szt)
Kod: 5383
15,81 zł 13,07 zł bez VAT
FermiTan Green Hill 10 g
Wiedza
Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
Świetne ceny
jedne z najlepszych
Wysyłka
Transport do klienta
już od 15 zł
Obsługa klienta
Obsługa klienta
przez telefon i online
Szybkość
Szybkość
dostawy i wysyłki

Garbnik katechinowy do stosowania w enologii.

Cechy

  • Zwiększa odporność na utlenianie
  • Wzmacnia złożony aromat
  • Poprawia strukturę wina

Dawkowanie i stosowanie

Zgodnie z wymaganiami napoju.

Winifikacja: 50 - 20 g/hl.

Oczyszczanie win czerwonych: 2 - 5 g/hl.

Wina białe i różowe: 1 - 5 g/hl.

Zalecamy dozowanie nawet kilka dni przed filtracją. Zmieszać dawkę w 10-krotnej ilości letniej wody i wymieszać w całej objętości napoju. Nie należy używać metalowych przedmiotów ani twardej wody.

Składniki

TI Premium SG® - tanina pozyskiwana z liści zielonej herbaty.

Pochodzenie: Włochy

Przechowywanie

Chłodne, suche, ciemne, dobrze zamknięte.

Warianty sprzedaży

Oferujemy również tę taninę w wariancie:

FermiTan Green Hill 100 g

Parametry dodatkowe

Kategoria: Taniny, klepki i chipsy dębowe
Waga: 0.001 kg

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola: