FermiHill Buket 20 g
Bardzo owocowe nuty z naciskiem na zróżnicowany i pyszny aromat oraz zrównoważony smak o długiej trwałości.
Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
jedne z najlepszych
Transport do klienta
już od 15 zł
Obsługa klienta
przez telefon i online
Szybkość
dostawy i wysyłki
Bardzo owocowe nuty z naciskiem na zróżnicowany i pyszny aromat oraz zrównoważony smak o długiej trwałości.
Odpowiednie dla TC, HIB, AU, DE, FL.
Składniki
Najwyżej wyselekcjonowane drożdże Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, odpowiednie do win środkowoeuropejskich.
Dawkowanie i stosowanie
20 g/100 l. Wymieszać z letnią mieszaniną wody i cydru (1:1), pozostawić do napęcznienia na 20 min (mieszanina się pieni), następnie wymieszać do całej objętości. Różnica temperatur między mieszanką a moszczem nie przekracza 8°C. Zalecamy stosowanie pożywki i fermentację w temperaturze 14 - 20°C.
Tolerancja alkoholu: 15,5%
Pochodzenie:
Fermivin 4F9,
OENOBRANDS SAS, Francja
Przechowywanie
Suchy, dobrze uszczelniony.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Dodaj ocenę
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.