ExtraHill Gusto
Specjalny preparat mannoproteinowy poprawiający właściwości sensoryczne i stabilność win czerwonych.

Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
jedne z najlepszych

Transport do klienta
już od 15 zł

Obsługa klienta
przez telefon i online

Szybkość
dostawy i wysyłki
Specjalny preparat poprawiający właściwości sensoryczne i stabilność win czerwonych.
Posługiwać się
- Stabilizuje wino, poprawia ogólne właściwości sensoryczne wina, zachowuje intensywność i trwałość aromatów.
- Wzmacnia miękkość, świeżość i owocowość.
- Poprawia ogólną równowagę i pełnię, zmniejsza cierpkość tanin.
Dawkowanie
20 - 40 ml/hl. Wymieszać w całej objętości.
Składniki
Specyficzna część mannoproteiny z drożdży Saccharomyces cerevisiae.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Dodaj ocenę
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.