ExtraHill Gusto

Specjalny preparat mannoproteinowy poprawiający właściwości sensoryczne i stabilność win czerwonych.

Objem PL
Chosen variant is not available. Reset selected parameters.
Dostępność Skladem (>5 ks) Skladem (4 ks) Brak towaru Wybierz wariant
Kod: FMH00036 FMH00037 FMH00014 Wybierz wariant
16,90 zł 89,57 zł 422,50 zł od 16,90 zł 13,97 zł bez VAT 74,02 zł bez VAT 349,17 zł bez VAT od 13,97 zł bez VAT
ExtraHill Gusto
Wiedza
Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
Świetne ceny
jedne z najlepszych
Wysyłka
Transport do klienta
już od 15 zł
Obsługa klienta
Obsługa klienta
przez telefon i online
Szybkość
Szybkość
dostawy i wysyłki

Specjalny preparat poprawiający właściwości sensoryczne i stabilność win czerwonych.

Posługiwać się

  • Stabilizuje wino, poprawia ogólne właściwości sensoryczne wina, zachowuje intensywność i trwałość aromatów.
  • Wzmacnia miękkość, świeżość i owocowość.
  • Poprawia ogólną równowagę i pełnię, zmniejsza cierpkość tanin.

Dawkowanie

20 - 40 ml/hl. Wymieszać w całej objętości.

Składniki

Specyficzna część mannoproteiny z drożdży Saccharomyces cerevisiae.

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Kontrola bezpieczeństwa