Dwutlenek siarki w enologii
Wszystko o dwutlenku siarki lub siarce od wiodącego czeskiego eksperta Doc. Miloš Michlovský.
Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
jedne z najlepszych
Transport do klienta
już od 15 zł
Obsługa klienta
przez telefon i online
Szybkość
dostawy i wysyłki
"Dwutlenek siarki w enologii" autorstwa naszego czołowego eksperta winiarskiego przeznaczona jest dla wszystkich producentów wina. Książka zawiera kompleksowy przegląd metod pozwalających uniknąć nadmiernego siarkowania wina oraz sposobów minimalizacji zawartości SO2 w winie. Nie w formie "książki kucharskiej" (weź garść siarki i wsyp do wina), ale poprzez wyjaśnienie istoty wydarzeń.
Wydanie pierwsze, grudzień 2012 r. 151 stron, 22 rys.
Książka w języku czeskim
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Dodaj ocenę
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.