Preparat kazeinowy o pozytywnym wpływie na właściwości wina.
Wióry z wyselekcjonowanego francuskiego dębu, 18 miesięcy suszone w naturalny sposób.
Doskonała mieszanka tanin stabilizująca kolor, dezaktywująca oksydazy i poprawiająca stabilność białkową win.
Najwyższej jakości tanina o szerokim zastosowaniu i właściwościach.
Wysokiej jakości tanina, zapewniająca większą złożoność i pełnię aromatyczną, stabilność, perspektywy starzenia, ...
Najlepsi z najlepszych. Tanina z opiekanego drewna dębowego odpowiednia do win, alkoholi i innych produktów.
Specjalny preparat do podwójnego odkwaszania.
Preparat przeznaczony do delikatnego odkwaszania cydrów i win. Testowane przez profesjonalne laboratorium pod kątem...
Kompleksowy przeciwutleniacz z taninami
Preparat do usuwania aromatu siarkowodoru.
Specjalnie działający górny adsorbent, aby skutecznie zharmonizować górne wino.
Granulowany preparat do korekty polifenoli.
Preparat do prostego odkwaszania cydrów i win.
Przeznaczony jest do adsorbowania garbników, aby skutecznie harmonizować smak napojów.
Naturalny słodzik spożywczy bez konserwantów.
Wysoce skuteczny produkt do adsorbowania garbników i upiększania (zaokrąglania smaku, koloru, itp.)
Wysokiej jakości aromat "Czech Snapps" (Becher) od szwedzkiego producenta.
Płynny środek aromatyzujący do produkcji produktów spożywczych.
Środek wzmacniający aromat wina. Aromat na odmianach: Riesling.
Środek wzmacniający aromat wina. Aromat dla odmian: zielony Veltliner
Ustawienia