Aktywowany węgiel drzewny pochodzenia roślinnego do pochłaniania niepożądanych smaków i zapachów.
RAMESOL to czysty płynny roztwór siarczanu miedzi, wolny od stabilizatorów. Preparat dedykowany jest do zapobiegania...
Usuwa (pochłania) niepożądane nuty, wady i choroby w fermentach, spirytusach, winach i innych napojach.
Spirytus karmelowy E 150a (couverture) to płynny barwnik spożywczy.
Deska dębowa Hill Classico rozmiar S. Wysokiej jakości deska dębowa, która wnosi do napoju nuty chleba, wanilii,...
Deska dębowa Hill House w rozmiarze S Wysokiej jakości deska dębowa wnosząca do napoju nuty karmelowego cukierka,...
Wysokiej jakości tanina, która poprawia złożoność napoju i tworzy lekkie nuty wanilii, miodu, karmelu i migdałów.
Garbnik katechinowy do stosowania w enologii.
Wysokiej jakości niespalone chipsy, które dodają napojowi nut owocowych, świeżości, słodyczy i mineralności.
Wysokiej jakości niespalone chipsy, które dodają do napoju nuty wanilii, brioszki, ciastek, odpowiednie szczególnie...
Pierwszorzędna tanina w płynie wyraźnie podkreśla akcenty czerwonych owoców, zwiększa zawartość związków fenolowych.
Wysokiej jakości tanina, odpowiednia do win czerwonych i różowych.
Wysokiej jakości tanina, odpowiednia do win białych różowych i musujących.
Wysokiej jakości chipsy, które dodają do napoju nutę prażonych orzechów, kokosa, karmelu i gałki muszkatołowej.
Wysoko skoncentrowana tanina z najwyższej jakości amerykańskiego dębu. Dodaje do napoju nuty karmelu, prażonych...
Wysoko skoncentrowana tanina z najwyższej jakości amerykańskiego dębu. Dodaje do napoju nuty mokki, kawy, ciemnej...
Wysoko skoncentrowana tanina z najwyższej jakości amerykańskiego dębu. Dodaje do napoju nuty migdałów, karmelu,...
Wysokiej jakości chipsy, które wnoszą do napoju nuty kandyzowanych owoców, goździków, ciasta francuskiego i mlecznej...
Wysokiej jakości chipsy, które dodają do napoju nuty prażonych orzechów, kokosa, karmelu i gałki muszkatołowej.
Wysokiej jakości chipsy, które dodają do napoju nuty wanilii, miodu, karmelu, kokosa i migdałów.
Ustawienia