Cukromierz z termometrem 0-10% w tubie
Cukromierz/fermentator służy do pomiaru cukru resztkowego w zakwasie.
Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
jedne z najlepszych
Transport do klienta
już od 15 zł
Obsługa klienta
przez telefon i online
Szybkość
dostawy i wysyłki
Cukromierz/fermentator służy do pomiaru cukru resztkowego w zakwasie.
Procedura pomiarowa
Pomiar przeprowadza się w temperaturze 20 ° C.
- Płyn wlewamy do cylindra miarowego, który powinien być wyższy niż cukromierz.
- Umieść cukromierz w mierzonej cieczy tak, aby swobodnie się poruszał.
- Po uspokojeniu się widzimy na skali cukromierza zmierzoną wartość w miejscu, w którym znajduje się poziom mierzonego płynu.
- Po zakończeniu pomiaru należy przepłukać cukromierz czystą wodą.
Cechy
- Skala cukromierza 0-10%, standard CSN. 1 część = 0,02%.
- Zawiera również termometr o zakresie 0-35°C.
- Długość całkowita 25 cm.
- Grubość dna cukromierza 2,3 cm.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Dodaj ocenę
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.