Cukromierz z termometrem

Określenie ilości cukru resztkowego w fermentacji. Nazywany również fermentatorem.
Dostępność Skladem (>5 szt)
Kod: 1167
118,83 zł 98,21 zł bez VAT
Cukromierz z termometrem
Wiedza
Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
Świetne ceny
jedne z najlepszych
Wysyłka
Transport do klienta
już od 15 zł
Obsługa klienta
Obsługa klienta
przez telefon i online
Szybkość
Szybkość
dostawy i wysyłki

Spirytus owocowy - spirytus to napój o dużej zawartości alkoholu wytwarzany w wyniku destylacji sfermentowanych owoców lub wina owocowego. Podczas fermentacji udział cukrów fermentowalnych w zakwasie zmniejsza się w zależności od temperatury i powstaje problem określenia optymalnego czasu fermentacji.

- Zakres pomiarowy wynosi od 0 do 10%
- Skala jest mierzona w temperaturze 20°C

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Kontrola bezpieczeństwa