Cukromierz w probówce

Cukromierz/fermentator służy do pomiaru cukru resztkowego w zakwasie.
Dostępność Skladem (>5 szt)
Kod: 3491
44,23 zł 36,55 zł bez VAT
Cukromierz w probówce
Wiedza
Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
Świetne ceny
jedne z najlepszych
Wysyłka
Transport do klienta
już od 15 zł
Obsługa klienta
Obsługa klienta
przez telefon i online
Szybkość
Szybkość
dostawy i wysyłki

Cukromierz/fermentator służy do pomiaru cukru resztkowego w zakwasie.

Procedura pomiarowa

Pomiar przeprowadza się w temperaturze 20 ° C.

  1. Płyn wlewamy do cylindra miarowego, który powinien być wyższy niż cukromierz.
  2. Umieść cukromierz w mierzonej cieczy tak, aby swobodnie się poruszał.
  3. Po uspokojeniu się widzimy na skali cukromierza zmierzoną wartość w miejscu, w którym znajduje się poziom mierzonego płynu.
  4. Po zakończeniu pomiaru należy przepłukać cukromierz czystą wodą.

Cechy

  • Skala cukromierza 0-10%, standard CSN.
  • Długość całkowita 21 cm.
  • Grubość dna cukromierza 2,3 cm.

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Kontrola bezpieczeństwa