Cukromierz bez termometru

Określenie ilości cukru resztkowego w fermentacji. Znany również jako fermentator.
Dostępność Skladem (>5 szt)
Kod: 3437
33,57 zł 27,74 zł bez VAT
Cukromierz bez termometru
Wiedza
Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
Świetne ceny
jedne z najlepszych
Wysyłka
Transport do klienta
już od 15 zł
Obsługa klienta
Obsługa klienta
przez telefon i online
Szybkość
Szybkość
dostawy i wysyłki

Spirytus owocowy - spirytus to napój o dużej zawartości alkoholu wytwarzany w wyniku destylacji sfermentowanych owoców lub wina owocowego. Podczas fermentacji udział cukrów fermentowalnych w zakwasie zmniejsza się w zależności od temperatury i powstaje problem określenia optymalnego czasu fermentacji. Znany również jako fermentator.

- Zakres pomiarowy wynosi od 0 do 20%
- Skala jest mierzona w temperaturze 20°C
- Miarka do cukru długość 220 mm

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Kontrola bezpieczeństwa