Cukromierz bez termometru
Określenie ilości cukru resztkowego w fermentacji. Znany również jako fermentator.
Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
jedne z najlepszych
Transport do klienta
już od 15 zł
Obsługa klienta
przez telefon i online
Szybkość
dostawy i wysyłki
Spirytus owocowy - spirytus to napój o dużej zawartości alkoholu wytwarzany w wyniku destylacji sfermentowanych owoców lub wina owocowego. Podczas fermentacji udział cukrów fermentowalnych w zakwasie zmniejsza się w zależności od temperatury i powstaje problem określenia optymalnego czasu fermentacji. Znany również jako fermentator.
- Zakres pomiarowy wynosi od 0 do 20%
- Skala jest mierzona w temperaturze 20°C
- Miarka do cukru długość 220 mm
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Dodaj ocenę
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.