Bulion z pieczonej papryki z chili 220 g
Składniki: warzywa 89% (marchew, cukinia, papryka 11%, pomidor, pietruszka, seler, cebula, czosnek, natka), sól morska gruboziarnista 11%, oliwa z oliwek, przyprawy (papryka mielona, chili, pieprz czarny)
Posługiwać się
Bulion 220g: 4-5l "bulionu" lub przyprawy do wielu potraw. Termin przydatności do spożycia 1 rok od daty produkcji. Po otwarciu należy go przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu miesiąca.
Bulion
Katka, Lenka i Anička, siostry z Kyjova, małego miasteczka w sercu Slovácka na Morawach Południowych. Wszystkich łączy wielka pasja do gotowania, interesują się tym, z czym się gotuje, jaka jest różnorodność potraw i głównie preferują czeskie jedzenie.
Ich główną ideą po urlopie macierzyńskim było pójście zrobić coś sensownego. Odkurzyli stary rodzinny przepis na pastę warzywną. Stworzyli Bujonkę i na podstawie pozytywnych opinii o tych produktach postanowili nie zatrzymywać ich dla siebie i znajomych, ale podzielić się z nami tymi wspaniałymi produktami.
Parametry dodatkowe
Kategoria: | Regionalne specjały |
---|---|
Waga: | 0.2 kg |
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.