Anchor VIN 2000
Drożdże najwyższej jakości pozwalają na produkcję doskonałych białych win. Złożone aromaty. Nuty kwiatowe, tropikalne i cytrusowe. Nadaje się również do fermentacji w beczkach.




Najwyższej jakości drożdże, pozwalające na produkcję najwyższej jakości białych win. Złożone aromaty. Nuty kwiatowe, tropikalne i cytrusowe. Nadaje się również do fermentacji w beczkach.
W przypadku win: TČ, CH, HIB.AU
Typ: Hybryda wewnątrzgatunkowa.
Pochodzenie: IWBT
Odporność na zimno: 12°C
Tolerancja na alkohol: 15,5%
Pienienie: NIE
Dawkowanie i stosowanie:
20 g/ 100 l. Dodaj letnią mieszankę wody i moszczu (1:1), odstaw na 20 minut. pęcznieć (mieszanka się pieni), wymieszać się z całą objętością. Różnica temperatur pomiędzy mieszanką i moszczem nie może przekraczać 8°C. Zalecamy stosowanie odżywiania i fermentacji w temperaturze 13-16°C.
Producent: OENOBRANDS®, Francja
Przechowywanie: W suchym miejscu, szczelnie zamkniętym.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.