Anchor NT116
Drożdże premium, tworzące świeże, aromatyczne, rześkie i pełne wina białe. Dodają tropikalne nuty grejpfruta, limonki, pomelo, marakui i ananasa. Tolerancyjny na zimno. Nadaje się do produkcji win „młodych”.

Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
jedne z najlepszych

Transport do klienta
już od 15 zł

Obsługa klienta
przez telefon i online

Szybkość
dostawy i wysyłki
Drożdże premium, tworzące świeże, aromatyczne, rześkie i pełne wina białe. Dodają tropikalne nuty grejpfruta, limonki, pomelo, marakui i ananasa. Tolerancyjny na zimno. Nadaje się do produkcji win „młodych”.
Dawkowanie i zastosowanie:
- 20 g / 100 l
Zmieszać z letnią mieszanką wody i cydru (1:1), pozostawić do spęcznienia na 20 minut (masa się spieni), następnie wymieszać w całej objętości. Różnica temperatur między mieszaniną a moszczem nie może być większa niż 8 °C. Zalecamy stosowanie żywienia i fermentacji w temperaturze 12 – 16°C.
- Pasuje do: SZ, MT, VČR, VZ, RR, IO, MM
- POCHODZENIE: ŁUK
- TOLERANCJA NA ZIMNO: 11°C
- ALK. TOLERANCJA: 16°C
- PIENIENIE: NISKIE
- PRODUCENT: OENOBRANDS®, Francja
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Dodaj ocenę
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.