Anchor NT 202
Najwyższej jakości drożdże, pozwalające na produkcję wyśmienitych, strukturalnych czerwonych win. Fruktofilowy, nuty czarnych owoców, jeżyn, tytoniu. Pobudza JMK.




Najwyższej jakości drożdże, pozwalające na produkcję czerwonych win o znakomitej strukturze. Fruktofilowy, nuty czarnych owoców, jeżyn, tytoniu. Pobudza JMK.
Dla win: RM, CM, CS, ME.
Typ: Hybryda wewnątrzgatunkowa.
Pochodzenie: ARC Infruitec-Nietvoorbij.
Odporność na zimno: 18°C
Tolerancja na alkohol: 16%
Pienienie: NIE.
Dawkowanie i stosowanie: 30 g/100 l. Rozpuścić w letniej mieszance wody i moszczu (1:1), pozostawić na 20 min. aż składniki napęcznieją (mieszanka zacznie się pienić), a następnie mieszaj, aż do całkowitego połączenia. Różnica temperatur pomiędzy mieszanką i moszczem nie może przekraczać 8°C. Zalecamy stosowanie odżywiania i fermentacji w temperaturze 20-28°C.
Producent: OENOBRANDS®, Francja.
Przechowywanie: W suchym miejscu, szczelnie zamkniętym.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.