Roztwór do oznaczania kwasowości całkowitej w winie i moszczach. Zawartość:250 ml.
Ekskluzywny zestaw preparatów do pomiaru zawartości siarki, kwasu i białka + probówka. Jako bonus - przewodnik „Chcę...
Probówka (nie tylko) do pomiaru wolnej siarki, kwasów i białek w winie.
Probówka z zakrzywioną krawędzią bez podziałki
Roztwór do pomiaru białka w winie, moszczach i sokach 250 ml.
Roztwór A - przeznaczony razem z roztworem B do oznaczania wolnego SO2 w winie.
Roztwór B - przeznaczony razem z roztworem A do oznaczania wolnego SO2 w winie.
Roztwór K - do oznaczania kwasów miareczkowych w winie.
Rozwiązanie T - przeznaczone do badania obecności białek termolabilnych w winie.
Doskonałe jednoskładnikowe rozwiązanie do szybkiego pomiaru wolnej siarki w winie.
Sterylizowana strzykawka do celów medycznych o pojemności 20 ml. Przydatne w winiarniach do nabierania próbek lub...
Ta strona używa plików cookie. Kontynuując przeglądanie tej strony, wyrażasz zgodę na ich używanie. Więcej informacji tutaj.
Ustawienia