Naturalny słodzik spożywczy bez konserwantów.
Do stosowania w żywności jako przeciwutleniacz i środek stabilizujący. Częściowo zastępuje SO2 w procesie...
Środek modyfikujący kwasowość i wzmacniacz smaku. Ma on wiele zastosowań.
Aby zwiększyć kwasowość i intensywność smaku.
Aby zwiększyć kwasowość i intensywność smaku
Wysoce skuteczny stabilizator kamienia winnego.
Środek, który delikatnie modyfikuje kwasowość, jednocześnie pełniąc funkcję koserwatora.
Pierwszorzędna tanina w płynie wyraźnie podkreśla akcenty czerwonych owoców, zwiększa zawartość związków fenolowych.
Preparat do prostego odkwaszania cydrów i win.
Najwyższej jakości tanina o szerokim zastosowaniu i właściwościach.
Czysta pulpa Greencel jeszcze podczas tłoczenia oczyszcza 95% czystego soku z osadu
Preparat kazeinowy o pozytywnym wpływie na właściwości wina.
Granulowany preparat do korekty polifenoli.
Granulowany preparat do korekty polifenoli. Produkt odpowiedni dla winiarni, które mają zapotrzebowanie na wino o...
Antyoksydant. Do siarkowania cydrów, win i innych napojów. Utrzymuje stan redukcyjny napoju.
15 % siarki płynnej (roztwór dwusiarczku potasu) bez amoniaku. Stosowany jest jako przeciwutleniacz, środek...
Siarka płynna 15 % (roztwór dwusiarczku potasu) bez amoniaku. Stosowany jest jako przeciwutleniacz, środek...
Tabletki dodające wolną siarkę do wina.
Wysokiej jakości tanina, która poprawia złożoność napoju i tworzy lekkie nuty wanilii, miodu, karmelu i migdałów.
Wysoko skoncentrowana tanina z najwyższej jakości amerykańskiego dębu. Dodaje do napoju nuty karmelu, prażonych...
Wysoko skoncentrowana tanina z najwyższej jakości amerykańskiego dębu. Dodaje do napoju nuty migdałów, karmelu,...
Wysoko skoncentrowana tanina z najwyższej jakości amerykańskiego dębu. Dodaje do napoju nuty mokki, kawy, ciemnej...
Ta strona używa plików cookie. Kontynuując przeglądanie tej strony, wyrażasz zgodę na ich używanie. Więcej informacji tutaj.
Ustawienia