Gelbentonit 100 g
Wysoce efektywny bentonit wysokiej jakości, stosowany do szybkiego klarowania, usuwania białka i stabilizacji cydrów, win, wermutów, likierów, piw i soków owocowych.
Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
jedne z najlepszych
Transport do klienta
już od 15 zł
Obsługa klienta
przez telefon i online
Szybkość
dostawy i wysyłki
Specjalny bentonit spożywczy, wysoka wydajność, czystość produktu 100%. Stosowany jest do szybkiego klarowania, usuwania białek i stabilizacji cydrów, win, wermutów, likierów, piw i soków owocowych.
Dawkowanie 10 - 30g/hl. Nadaje się również do wysokiej jakości win o dużej zawartości białka.
Pozostawić do napęcznienia w wodzie 1:30, nie mieszać. Po 40-60 min wszystko porządnie wymieszać, dodać do masy powstały żel, ciągle mieszając. Rozliczenie zostanie zakończone w ciągu około 48 godzin. Zalecana temperatura powyżej 15°C.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Dodaj ocenę
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.