Drodzy klienci, uruchomiliśmy nową wersję naszego sklepu internetowego, która może zawierać drobne błędy i niedoskonałości. Pracujemy nad tym, aby wszystko działało, jak należy. Jeśli napotkacie jakiś problem, prosimy o kontakt. Wasze opinie są dla nas ważne! Dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość.

Altela 50 ml

Pasywny środek wspomagający zdrowie roślin, ogranicza rozwój chorób grzybowych i bakteryjnych.
Dostępność Skladem (>5 szt)
Kod: 0991
32,86 zł 27,16 zł bez VAT
Altela 50 ml
Wiedza
Wiedza
branży rynkowej
Świetne ceny
Świetne ceny
jedne z najlepszych
Wysyłka
Transport do klienta
już od 15 zł
Obsługa klienta
Obsługa klienta
przez telefon i online
Szybkość
Szybkość
dostawy i wysyłki

Środek wspomagający zwiększenie odporności roślin na mączniaka prawdziwego (peronospora). Altela zawiera wyciąg z produktów fermentacji Lactobacillus sp., wyciąg z jukki, mieszaninę mikroelementów.

Korzyści

  • Zawiera mikroelementy Zn i Mn
  • Wzmacnia witalność roślin

Choroby

Zaraza ziemniaka, zaraza winorośli (peronospora), zaraza ogórka, zaraza pomidora, parch.

Zakres stosowania

Ziemniaki, warzywa, pestki, winorośl.

Zakres

Altela to środek o działaniu kontaktowym, który ogranicza rozwój grzybów i bakterii chorobotwórczych na powierzchni roślin. Zawiera naturalne enzymy, poliketidy, nieżywe bakterie, ekstrakty roślinne, które tworzą na powierzchni roślin nieodpowiednie środowisko dla wielu organizmów chorobotwórczych. Jednocześnie zawiera niektóre pierwiastki śladowe, takie jak mangan i cynk, które są ważne dla aktywacji mechanizmów obronnych roślin.

Stosowanie i dawkowanie

Altela jest stosowana w okresie przewidywanego pojawienia się patogenu - po spełnieniu warunków infekcyjnych lub w okresie widocznych pojawów choroby. Dawkowanie 50 ml/15l wody. Stosować łącznie lub przemiennie z fungicydami miedziowymi lub innymi.

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola:

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola: